Online Maquette & Kavelkaart

Op deze pagina vind je een Online Maquette in 3D én een “platte” kavelkaart. Beide kun je gebruiken om goed inzicht in het project en de woningen te krijgen. Met de Online Maquette kun je heel handig zelf door het plan lopen om de woningen zowel van buiten als van binnen te bekijken. De platte kavelkaart geeft je gemakkelijk inzicht in de ligging van de verschillende woningtypen. Beide applicaties werken het beste op een laptop, desktop of een tablet.

Snel navigeren:

Online Maquette  |  Kavelkaart

 

Online Maquette

Disclaimer: de Online Maquette is een geïllustreerde weergave van het plan. Aan de getoonde illustraties kunnen geen rechten worden ontleend.

 

Kavelkaart

Liever vanuit een platte weergave het project bekijken? Of werkt de Online Maquette niet bij jou? Geen zorgen, gebruik dan de kavelkaart om het woningaanbod te bekijken.

Please use two fingers to pan and zoom the map.

Lijkt Thuishaven jou nou ook zo’n fijne plek?

Interesse? Wacht dan niet te lang en neem contact op met de makelaars.

Staat de woning van jouw keuze onder optie? Meld je aan bij de makelaar als reservekandidaat! Het komt namelijk regelmatig voor dat er woningen vrijkomen. En in dat geval bellen we je.

Stap 1 – Bekijk de woningtypes

Bekijk de informatie op de website en de downloads, zoals de prijslijst en de brochure op de downloadpagina. Al gedaan? Ga naar stap 2 en 3.

Woningtypen »

Stap 2 – Bepaal bouwnummer

Bekijk de Online Maquette en Kavelkaart en bepaal op welke bouwnummers je je wilt inschrijven. Klik op kaart voor meer informatie.

Bouwnummer bepalen »

Stap 3 – Neem contact op met de makelaars

Interesse? Wacht dan niet te lang en neem contact op met de makelaars. Zijn vertellen je alles over de beschikbaarheid.

Diepeveen Makelaars

Brouwersgracht 2
3901 TJ Veenendaal
T: 0318 – 519011
E: info@diepeveenmakelaars.nl

Ditters Makelaars

Einsteinstraat 50
3902 HN Veenendaal
T: 0318 – 529968
E: nieuwbouw@ditters.nl