VEENENDAAL-OOST

Veenendaal-Oost is een heel populaire nieuwbouwwijk die al volop leeft. Op dit moment wordt Veenderij, het zuidelijk deel van Veenendaal-Oost, gerealiseerd. Een mooie nieuwe wijk die is opgedeeld in verschillende wooneilanden met elk zijn eigen karakter. Hier verrijst binnenkort ook Thuishaven. Een kleinschalige buurt gelegen rond een sfeervol hofje. De stoere architectuur, de ruimte en de natuur die om de hoek ligt zorgen ervoor dat iedereen zich hier thuis voelt.

centrum-van-veenendaal

Alles dichtbij

Aan voorzieningen in Veenendaal-Oost geen gebrek! In Het Ontmoetingshuis vind je alle faciliteiten op het gebied van onderwijs, sport en cultuur onder één dak. Er tegenover, in Het Kloppend Hart Huis, kun je terecht voor gezondheidszorg. Daarnaast hebben twee grote supermarkten hun deuren geopend. Je fietst er in 5 minuten naartoe. Voor talloze andere winkels, horeca en leuke boetiekjes kun je in het gezellige centrum van Veenendaal terecht. Hier ben je op de fiets in 10 minuten.

Hoeveel minuten naar ..?

Goed te weten dat zowel Amersfoort, Utrecht en Arnhem op slechts 30 minuten rijden liggen. Reis je liever met de trein? Ook dat kan. Veenendaal telt wel drie treinstations! Vanuit Thuishaven fiets je in 10 minuten naar station Veenendaal-Centrum.

  • 28 minuten rijden naar Arnhem
  • 30 minuten rijden naar Amersfoort en Utrecht
  • Veenendaal heeft 3 eigen treinstations: vanaf Veenendaal De Klomp sta je met 47 minuten op Amsterdam Centraal
Nieuwbouw Veenendaal

Niks missen?
Meld je aan.

Altijd als eerste op de hoogte.

Wil je precies weten hoe wij met je gegevens omgaan? Dat lees je in ons privacy statement.